Contacteer ons

050 33 67 27050 33 67 27

Tuinhuizen van de beste kwaliteit

Wil u een bedrijf vinden dat tuinhuizen in Brugge en omstreken plaatst? Rodi NV plaatst enkel tuinhuizen van hoogstaande kwaliteit.

Eigen ontwerpen

Rodi NV werkt met bekende merken, zoals Exterior living. Wij maken ook zelf onze tuinhuizen, volledig op maat, volgens het model van uw keuze. We willen ook onze eigen ontwerpen aan u voorstellen. Bekijk hieronder een aantal voorbeelden. Wij maken en plaatsen ook poorten, carports en afsluitingen in Brugge en ruime omgeving. Hebt u vragen, wenst u meer informatie of wil u een vrijblijvende offerte aanvragen? Neem dan contact op via de contactpagina. Wij helpen u graag verder.

Tuinhuizen Gardival

Tuinhuizen

Wie houdt van de natuur, houdt van hout. Traag gegroeid en gehard door de elementen is hout één van de edelste bouwmaterialen die er zijn. Woodstar transformeert hout tot eigentijdse creaties en maakt er sfeervolle, praktische en duurzame constructies van: moderne tuinhuizen, bergingen, stijlvolle pool- en guesthouses, pittoreske schuurtjes, praktische carports. Woodstar behandelt hout met ontzaglijk veel respect en liefde voor het vak en gebruikt hiervoor uitsluitend zorgvuldig geselecteerde Siberische lariks en Western red cedar. Een houten creatie van Woodstar laat u jarenlang onbezorgd genieten van de luxe én de eenvoud van het dicht-bij-de-natuur-gevoel.